Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Για να φέρετε  την τύχη στη ζωή σας την νέα χρονιά-

Το κάλεσμα των Αγγέλων



Οι πρώτες ημέρες του νέου Έτους είναι ιδανικές για να προκαλέσει ένας άνθρωπος αλλαγές σε όλους τους τομείς του. Είναι η στιγμή που μπορεί μέσα από την ελπίδα του Νέου Έτους να ζητήσει από τον Ουρανό και να έλξει στη ζωή του Τύχη, Προστασία, Επιτυχία, Εύνοια για όλο τον χρόνο. Και τότε πραγματικά όλα μπορούν να αλλάξουν, να γίνουν πιο όμορφα, πιο ανθρώπινα, πιο κοντά σε αυτά που ονειρευόμαστε.

Εμείς ετοιμάσαμε το πιο πολύτιμο δώρο για να υποδεχθείτε το Νέο Έτος με αυτόν τον τρόπο.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 

http://www.crystalhouse.gr/shop-products/2015/to-kalesma-twn-aggelwn-169

Εργασία τύχης για το νέο έτος

Ενεργειακός καθαρισμός πετρών και ημιπολύτιμων λίθων

Καθαρισμός.

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κάποιον καινούργιο κρύσταλλο  πρέπει να τoν «καθαρίσετε». Ένας γενικός κανόνας είναι πως δεν πρέπει να  αγγίζουν  τους κρυστάλλους σας ξένα χέρια, παρά μόνο τα δικά σας ,διότι οι κρύσταλλοι  έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις ενέργειες. Ο καθαρισμός είναι σημαντικός καθώς έτσι επιτελούμε αποφόρτιση των κρυστάλλων από κάθε ενεργή πληροφορία που έχει καταγραφεί επάνω τους από την στιγμή της εξόρυξης ως ότου φτάσουν στα χέρια μας.
Yπάρχουν διάφοροι μέθοδοι καθαρισμού.Επιλέξτε μια από τις παρακάτω διαδικασίες για να καθαρίσετε τον δικό σας κρύσταλλο.
Μέσα σ' ένα μικρό δοχείο, κατά προτίμση γυάλινο, διαλύουμε δύο μεγάλες κουταλιές αλάτι σε νερό, ανακατεύουμε ως ότου το άλας διαλυθεί.Τοποθετούμε τον κρύσταλλο μας και τον αφήνουμε στο διάλυμα για ένα εικοσιτετράωρο.Έπειτα ξεπλένουμε τον κρύσταλλο για αρκετή ώρα κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό και τον σκουπίζετε με ένα καθαρό μαλακό ύφασμα από φυσικά υλικά.
Μπορούν επίσης να καθαρισθούν μέσα σε ορυκτό αλάτι, στάχτη, χώμα ή τρεχούμενο νερό.
Καλό είναι μετά τον καθαρισμό να τοποθετήσουμε τον κρύσταλλο μας σε ένα πανάκι ή σακουλάκι και να μην τον πιάνουμε  έως ότου τον ενεργοποιήσουμε.
Είναι σημαντικό πριν τον καθαρισμό του κρυστάλλου σας να γνωρίζεται αν
Προσοχή:  Ορισμένοι κρύσταλλοι ή ορυκτά. απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με το νερό  ή το αλάτι  γιατί  καταστρέφονται. Σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείτε άλλες μεθόδους καθαρισμού και αποφόρτισης.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
www.crystalhouse.gr


Ενεργειακός καθαρισμός πετρών και ημιπολύτιμων λίθων

7ο τσάκρα- Κορώνα/Στέμμα/Crown


Το χρώμα του είναι το βιολετί και βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού. Όταν υπερλειτουργεί παρατηρείται σύγχυση και εξάρτηση σε μεταφυσικά φαινόμενα. Όταν η ενέργεια δεν ρέει ελεύθερα, τότε υπάρχει αποσύνδεση από τον Θεό/Ανώτερο Εαυτό. Όταν υπολειτουργεί τότε υπερτερεί η λογική και παρατηρείται ξεροκεφαλιά. Σε καταστάσεις όμως ισορροπίας τότε το άτομο αποκτά φώτιση, ελεύθερη βούληση, ενισχύεται η αντίληψη του και οδηγείται στην αυτοπραγμάτωση.

Σανσκριτικό όνομα: Sahasrara
Προσωνύμιο: Χίλια Πέταλα
Στοιχείο: Σκέψη
Πλανήτης: Ουρανός
Χρώμα: Μωβ-Βιολετί & Λευκό
Αριθμός πετάλων: 1000
Θεότητες: Δίας, Shiva, Varuna, Ama-kala, Odin, Nut, Enki, Inanna, Mimir, Ennoia
Αδένας: Επίφυση

Αιθέρια Έλαια: Λιβάνι, Μύρο, Τριαντάφυλλο, Λωτός.

Κρύσταλλοι: Αμέθυστος, Αγγελίτης, Αποφυλλίτης, Χαλαζίας, Μολδαβίτης, Ηλιόλιθος, Χαλαζίας καπνώδης, Ασήμι, Χρυσός, Κεχριμπάρι, Διαμάντι, Κιτρίνη, Απατίτης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.crystalhouse.gr/shop-products/tsakra-7o-tsakra/leukos-chalazias-li8os-7ou-tsakra-123

7ο τσάκρα- Κορώνα/Στέμμα/Crown

6ο τσάκρα- Τρίτο Μάτι/Μέτωπο/Third Eye/Brow


Το λουλακί είναι το χρώμα του και βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια. Ιγμορίτιδα, ημικρανίες, προβλήματα όρασης προκαλούνται σε καταστάσεις ανισορροπίας. Όταν δεν ρέει ελεύθερα η ενέργεια τότε παρατηρείτε σύγχυση σκέψης, αδυναμία, μειωμένη δεκτικότητα σε νέες ιδέες και κάποιες φορές παρουσιάζονται βαριές ασθένειες, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας. Σε κατάσταση όμως ισορροπίας συνδέεται με τη διορατικότητα, την διαίσθηση, την αντικειμενικότητα, τη φαντασία, τη σοφία, τη διαύγεια και την αντίληψη. Όταν υπερλειτουργεί προκαλεί ψευδαισθήσεις, εμμονές, εφιάλτες και παραισθήσεις. Όταν υπολειτουργεί έχουμε νωθρότητα και επιπολαιότητα. Είναι πολύ σημαντικό να είναι σε ισορροπία τα προηγούμενα πέντε τσάκρα. Διαλογισμός, προσευχή, θετικές προβολές και ημερολόγιο ονείρων είναι κατάλληλες ασκήσεις εξισορρόπησης.

Σανσκριτικό όνομα: Ajna
Προσωνύμια: Διοίκηση, Εξουσία
Στοιχείο: Φως
Πλανήτης: Ποσειδώνας
Χρώμα: Λουλακί-Indigo
Αριθμός πετάλων: 2
Θεότητες: Απόλλων, Θέμις, Ίρις, Μορφέας, Εκάτη , Shakti Hakini, Krishna, Paramasiva, Isis, Belenos
Αδένας: Υπόφυση

Αιθέρια Έλαια: Βανίλια, Γιασεμί, Γλυκάνισο, Καρύδα, Jojoba.

Κρύσταλλοι: Αμέθυστος, Αγγελίτης, Αποφυλλίτης, Φθορίτης, Λαμπραδορίτης, Λάπις Λαζούλι, Αλεξανδρίτης, Κυανός Σοδαλίτης, Ζαφείρι, Αζουρίτης, Οπαλίτης, Χαλαζίας καπνώδης, Τουρμαλίνη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 

http://www.crystalhouse.gr/shop-categories/tsakra-6o-tsakra
6ο τσάκρα- Τρίτο Μάτι/Μέτωπο/Third Eye/Brow

5ο τσάκρα- Λαιμός/Throat


Χρώμα του  μπλε και θέση του η βάση του λαιμού. Η επικοινωνία, η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία, η έμπνευση, ο αυθορμητισμός συνδέονται με το 5ο τσάκρα όταν βρίσκεται σε ισορροπία. Λέγεται ότι το μυστικό της αθανασίας εδρεύει στο 5ο τσάκρα. Όταν η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη, τότε σταματάει η ανάπτυξη και η ωρίμανση, και επέρχεται η φθορά και ο θάνατος. Εξογκώματα ή όγκοι των φωνητικών χορδών, πρόβλημα στη κατάποση, νόσο του θυρεοειδούς, κρυολογήματα και αλλεργίες είναι κάποια από τα συμπτώματα της ανισορροπίας που εμφανίζονται. Όταν υπερλειτουργεί παρατηρείται φλυαρία, αδιακρισία και κουτσομπολιό. Όταν υπολειτουργεί προκαλεί αντικοινωνικότητα, πρόβλημα επικοινωνίας και έκφρασης, καχυποψία, ανειλικρίνεια, συστολή. Το τραγούδι είναι μία καλή τεχνική εξισορρόπησης

Σανσκριτικό όνομα: Vishuddha
Προσωνύμιο: Αγνότητα
Στοιχείο: Αιθέρας
Πλανήτης: Δίας & Ερμής
Χρώμα: Μπλε
Σχήμα: Μισοφέγγαρο
Αίσθηση: Ακοή
Αριθμός πετάλων: 16
Θεότητες: Ambara , Sadashiva και Shakini
Αδένας: Θυρεοειδής

Αιθέρια Έλαια: Ευκάλυπτο, Φασκόμηλο, Λιβάνι

Κρύσταλλοι: Τυρκουάζ, Σοδαλίτης, Απατίτης, Αμαζονίτης, Άκουαμαρίνα, Αζουρίτης, Κυανίτης, Λαμπραδορίτης, Λάπις Λαζούλι, Όνυχας μπλε, Τοπάζι μπλε, Λαριμάρ, Χαλαζίας μπλε και Aqua Aura.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/tsakra-5o-tsakra/sodalithos


5ο τσάκρα- Λαιμός/Throat


4ο τσάκρα- Καρδιά/Heart


Χρώμα αυτού του τσάκρα είναι το πράσινο και βρίσκεται  στο κέντρο του θώρακα, με όργανα την καρδιά και τους πνεύμονες. Άσθμα και καρδιακά προβλήματα συνδέονται με το 4ο τσάκρα. Ανιδιοτελή αγάπη, συμπόνια, προσφορά, γενναιοδωρία τα χαρακτηριστικά του. Ένα αρμονικό 4ο τσάκρα κάνει τον άνθρωπο να παίρνει αποφάσεις και να εκπληρώνει  επιθυμίες του Ανώτερου μας Εαυτού. Επίσης ενισχύεται η ικανότητα της αυτοίασης. Όταν το τσάκρα της καρδιάς υπερλειτουργεί το άτομο γίνεται ευσυγκίνητο, αναποφάσιστο, καταπιεστικό και αρχίζει να εξαρτιέται από τους άλλους. Όταν υπολειτουργεί το άτομο γίνεται άπληστο, αλαζόνα, επιπόλαιο, αδιάφορο, τσιγκούνης. Οι αρρυθμίες, η υπέρταση , η στεφανιαία νόσος, η υψηλή χοληστερίνη, οι ασθένειες των μαστών (ινώματα & καρκίνος), οι πόνοι στους ώμους, είναι ασθένειες που σχετίζονται με την ανισορροπία στο τσάκρα της καρδιάς. Οι αναπνοές και οι τεχνικές της γιόγκα ανοίγουν το τσάκρα της καρδιάς και φέρνουν ισορροπία.

Σανσκριτικό όνομα: Anahata
Προσωνύμιο: Αλώβητος
Στοιχείο: Αέρας
Πλανήτης: Αφροδίτη
Χρώμα: Πράσινο & Ροζ
Σχήμα: Εξάγραμμο
Αίσθηση: Άγγιγμα επαφή
Αριθμός πετάλων: 12
Θεότητες: Vayu, Isha και Kakini
Αδένας: Θύμος

Αιθέρια Έλαια: Χαμομήλι, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Σανταλόξυλο

Κρύσταλλοι: Αχάτης πράσινος, Μαλαχίτης, Νεφρίτης, Αλεξανδρίτης, Αβεντουρίνη πράσινη, Κοράλλι ροζ, Kunzite, Χαλαζίας ροζ, Τουρμαλίνη, Ροδονίτης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-categories/tsakra-4o-tsakra


4ο τσάκρα- Καρδιά/Heart



3ο τσάκρα- Ηλιακό Πλέγμα/Navel


Το κίτρινο είναι το χρώμα του  3ου τσάκρα και το ηλιακό πλέγμα η θέση του. Θεωρείται το κέντρο εξουσίας του σώματος. ‘Όταν η ενέργεια του είναι μπλοκαρισμένη έχει ως αποτέλεσμα προβλήματα αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης, ευθύνης και απόλαυσης της χαράς της ζωής. Προβλήματα βάρους, δυσπεψία, έλκος, αίσθημα κόπωσης, ηπατική δυσλειτουργία, προβλήματα στα επινεφρίδια, στο πάγκρεας και στα νεφρά σχετίζονται με το 3ο τσάκρα. Όταν η ενέργεια του 3ου τσάκρα βρίσκεται σε ισορροπία, ο άνθρωπος έχει δύναμη, ζωντάνια, θέληση, ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση, δυναμισμός και αίσθημα ισότητας. Αντίθετα αυταρχισμός, επιθετικότητα, αλαζονεία, ζήλια και έπαρση παρατηρείται όταν υπερλειτουργεί. Όταν υπολειτουργεί τότε παρατηρείται παθητικότητα, ντροπή, φόβος και αβεβαιότητα. Τεχνικές που μειώνουν το στρες και οι βαθιές αναπνοές θεωρούνται κατάλληλες ασκήσεις εξισορρόπησης.
Σανσκριτικό όνομα: Manipura
Προσωνύμιο: Η πόλη των πολύτιμων λίθων
Στοιχείο: Φωτιά
Πλανήτης: Ήλιος & Άρης
Χρώμα: Κίτρινο
Σχήμα: Τρίγωνο
Αίσθηση: Όραση
Αριθμός πετάλων: 10
Θεότητες: Vahni , Rudra, Lakini
Αδένας: Πάγκρεας
Αιθέρια Έλαια: Λεμόνι, Νερόλι, Πορτοκάλι.
Κρύσταλλοι: Κιτρίνη, Μάτι της Τίγρης, Χρυσόλιθος, Σιδηροπυρίτης, Τοπάζι χρυσό, Διαμάντι(για όλα τα τσάκρα), Αραγωνίτης, Ρόδο της ερήμου, Χρυσός, Χαλκός, Ροδοχρωσίτης και Ασβεστίτης κίτρινος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/tsakra-3o-tsakra/mati-tigris


3ο τσάκρα- Ηλιακό Πλέγμα/Navel

2ο τσάκρα- Χάρα/Ιερό Οστούν/Sacral


Χρώμα του το πορτοκαλί και θέση του το υπογάστριο και τα γεννητικά όργανα. Ασθένειες των γεννητικών οργάνων, κυστίτιδες, κολπίτιδες, δυσπλασίες, ασθένειες νεφρών και ουροδόχου κύστης, διόγκωση του προστάτη, αναιμία, πόνοι και χαλαρότητα της κοιλιάς, πόνος στο κατώτερο μέρος της πλάτης και προβλήματα στο δέρμα σχετίζονται με την ανισορροπία του δεύτερου τσάκρα. Το δεύτερο τσάκρα συνδέεται με τον αισθησιασμό, τα συναισθήματα, την αναπαραγωγή, τη δημιουργικότητα και ενισχύει τη σεξουαλική ηδονή. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, η επιτυχία, ο πλούτος, η εξουσία, ο ενθουσιασμός και το θάρρος είναι από τα κυριότερα χαρακτηριστικά ενός ισορροπημένου τσάκρα. Όταν υπέρ λειτουργεί παρατηρείται σεξουαλική εξάρτηση, εμμονές, ψυχαναγκασμοί, αγενή συμπεριφορά. Όταν υπολειτουργεί παρατηρείται σεξουαλική ψυχρότητα και περιφρόνηση. Η διατροφή, η περιποίηση του σώματος και η ενασχόληση με ένα χόμπι διατηρούν την ισορροπία του δεύτερου τσάκρα.

Σανσκριτικό όνομα: Svadhisthana
Προσωνύμιο: Κατοικία του εαυτού
Στοιχείο: Νερό
Πλανήτης: Πλούτωνας
Χρώμα: Πορτοκαλί
Σχήμα: Κύκλος
Αίσθηση: Γεύση
Αριθμός πετάλων: 6
Θεότητες: Varuna, Vishnu, Rakini
Αδένας: Ωοθήκες/Όρχεις
Αιθέρια Έλαια: Ylang-ylang, Τριαντάφυλλο, Κανέλα
Κρύσταλλοι: Καρνεόλη, Αιματόλιθος, Κοράλλι πορτοκαλί, Γρανάτης πορτοκαλί, Φεγγαρόπετρα, Οπαλίτης, Περίδοτο, Χαλαζίας (για όλα τα τσάκρα), Ασβεστίτη, Τοπάζι, Σεληνίτης, Μάτι της Τίγρης




Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-categories/tsakra-2o-tsakra




2ο τσάκρα- Χάρα/Ιερό Οστούν/Sacral


1ο τσάκρα- Ρίζα/Βάση/Root

Το πρώτο τσάκρα βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης .Το Χρώμα του είναι  το κόκκινο. Μας συνδέει με τον φυσικό κόσμο,την επιβίωση, την ασφάλεια, τα χρήματα, τη γείωση και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης Όταν η ενέργεια του είναι ομαλή κάνει τον άνθρωπο να  νιώθει ασφάλεια μέσα στο περιβάλλον που ζει. Όταν υπερλειτουργεί παρατηρείται τάση παχυσαρκίας, μαλθακότητα, προσκόλληση και απληστία. Όταν υπολειτουργεί δημιουργούνται αισθήματα φόβου, ανησυχίας και ανασφάλειας. Η νευρικότητα, το άγχος, η κολίτιδα, οι αιμορροΐδες, η δυσκοιλιότητα, οι όγκοι, χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, ασθένειες των οστών και των αρθρώσεων σχετίζονται με το 1ο τσάκρα. Η ενασχόληση και η επαφή με τη φύση και τη γη, το τρέξιμο, το περπάτημα, η γιόγκα, η κολύμβηση είναι οι καταλληλότερες ασκήσεις εξισορρόπησης. Σημαντικό ρόλο για την ομαλή λειτουργία  του πρώτου τσάκρα παίζει ο σωστός ύπνος, ο χώρος στον οποίο ζούμε και τα άτομα που συναναστρεφόμαστε.

Σανσκριτικό όνομα: Muladhara
Προσωνύμιο: Η Πηγή
Στοιχείο: Γη
Πλανήτης: Κρόνος
Χρώμα: Κόκκινο & μαύρο
Σχήμα: Τετράγωνο
Αίσθηση: Όσφρηση
Αριθμός πετάλων:4
Θεότητες: Ganesha, Indra, Brahma και Dakini
Αδένας: Επινεφρίδια
Αιθέρια Έλαια: Σανταλόξυλο, Μύρο, Κέδρο, Πατσουλί
Κρύσταλλοι: Αιματόλιθος, Γρανάτης κόκκινος, Αιματίτης μαγνητικός, Οψιδιανός και όνυχας μαύροι, Σιδηροπυρίτης, Μετεωρίτης, Ηλιόλιθος, Ρουμπίνι & σκούροι κόκκινοι και μαύροι κρύσταλλοι

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/tsakra-1o-tsakra/hematitis-first-chakra-aura-therapy-meditation



1ο τσάκρα- Ρίζα/Βάση/Root

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΕΛΞΗ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ


Οι άνθρωποι σαν όντα βρισκόμαστε σε μια αέναη αναζήτηση ενός συντρόφου.
Ενός ανθρώπου που ταιριάζει απόλυτα με την δική μας μοναδικότητα. Αποζητάμε την ολοκλήρωση και την πληρότητα και αυτός ο στόχος είναι από τους δυσκολότερους μιας και μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις εκφράζονται όλοι οι πρωτογενείς μας φόβοι και ανάγκες.
Υπάρχουν πολλά αίτια τα οποία μπορεί να δυσκολεύουν την παρουσία ενός συντρόφου στη ζωή μας.
Ότι και αν συμβαίνει όμως, υπάρχουν διαδικασίες και σύμμαχοι που μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ώστε να έλξει στη ζωή του αυτό που επιθυμεί. Να έλξει τον σωστό σύντροφο. Να έλξει ευκαιρίες αλλάζοντας την  τύχη στα αισθηματικά του.
Οι λίθοι είναι ένα τέτοιο πολύτιμο εργαλείο. Έχουν μέσα τους κρυμμένες ιδιότητες, δυνάμεις και ενέργειες. Είναι συντονισμένοι με πλανήτες και άστρα. Έχουν ποιότητες που μπορούν να επαναπρογραμματίσουν τα τσάκρα και την αύρα μας.
Η σωστή τους χρήση μπορεί να αποπλύνει καρμικές οφειλές, μπορεί να φανερώσει λάθη, να φέρει ευκαιρίες και ν' αλλάξει πραγματικά την τύχη μας.
Αυτό που χρειάζεται είναι σωστή γνώση, σαφή εικόνα του στόχου και βαθιά εμπιστοσύνη.

Αν είστε σε μια τέτοια αναζήτηση, κουραστήκατε από τις λάθος επιλογές και πιστεύετε πως είστε έτοιμοι για μια ουσιαστική αλλαγή, τότε το πακέτο αυτό θα σας βοηθήσει απόλυτα. Θα φέρει στην επιφάνεια όλες αυτές τις δυναμικές που χρειάζονται ώστε να εκπέμψετε στο Σύμπαν την ανάγκη σας και να σας απαντήσει με τον πιο μαγικό τρόπο.
Το πακέτο αυτό  περιλαμβάνει:
5 λίθους με ξεχωριστό ρόλο του καθενός
Οδηγίες καθαρισμού λίθων

Κηροπήγιο


Κερί

Αναλυτικές οδηγίες ενεργοποίησης των λίθων και της διαδικασίας που θ΄ακολουθήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/ais8imatika/elxi-erwta-stin-zwh-mas-125


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΕΛΞΗ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Μαγαζί-Επιχείρηση-Δουλειά


Ο χώρος εργασίας αντανακλά τα όνειρά μας στο υλικό επίπεδο.
Είναι ο χώρος της υλικής επιβεβαίωσης. Από εδώ ελπίζουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε άλλη υλική επιθυμία.
Ο χώρος αυτός όμως, καθημερινά δέχεται ενεργειακά χτυπήματα ζήλιας, φθόνου, κακεντρέχειας, σύγκρισης.
Πόσο συχνά μπαίνουμε σε ένα μαγαζί και ενώ κάθε τι βρίσκεται αρμονικά στην θέση του για έναν περίεργο λόγο νιώθουμε άβολα? Κάτι δεν μας αρέσει χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε τι είναι αυτό. Μπορεί κάτι να δούμε που να μας αρέσει, για έναν αδικαιολόγητο λόγο δεν το αγοράζουμε. Έπειτα πηγαίνουμε σε άλλο μαγαζί και αγοράζουμε κάτι που τελικά μπορεί να είναι ίδιο, ακόμη και υποδεέστερο. Αυτό είναι μια συνηθισμένη διαδικασία του πως ένας χώρος, μας επηρεάζει στις αποφάσεις.
Όταν σε ένα μαγαζί διαταραχθεί η ενέργειά του, τότε αρχίζει μία φθίνουσα πορεία. Μία πορεία που συχνά οδηγεί στο κλείσιμο της επιχείρησης.
Όταν ένα μαγαζί παύει να είναι πόλος έλξης πελατών, όταν μειώνονται οι πωλήσεις του, όταν δημιουργούνται εντάσεις από ασήμαντες αφορμές, αυτό το μαγαζί έχει χάσει την ενεργειακή του αύρα. Όλα για κάποιον λόγο έχασαν την αρμονία την οποία επιζητεί ο πελάτης για να κάνει αγορές.
Το Σετ παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται κάποιος ώστε να επαναφέρει την χαμένη ενέργεια της επιχείρησης του.
Περιλαμβάνει:
4 Λίθοι, ο καθένας έχει διαφορετικό λόγο συμμετοχής.
4 Ενεργοποιημένα Σπρέι με διαφορετική  χρήση.
Λιβάνια ή Στικ.
Με την παραγγελία του Σετ, θα παραλάβετε και ένα  βιβλίο οδηγό της διαδικασίας. Με εύκολο τρόπο θα καθοδηγηθείτε να καθαρίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο και να τον γεμίσετε με θετικές προοπτικές.
Προσκαλέστε την επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/epaggelmatika/ergasia-sprey-vamma

Μαγαζί-Επιχείρηση-Δουλειά

Χρυσόκολλα



Η χρυσόκολλα προσφέρει ηρεμία και δεκτικότητα.Είναι σύμβολο της ομορφιάς, της αγάπης και της αρμονίας.
Βοηθά στο διαλογισμό και στην επικοινωνία. Αφαιρεί αρνητικές ενέργειες κάθε είδους. Επίσης βοηθά να δεχθούμε με γαλήνη και ηρεμία  καταστάσεις διαρκών αλλαγών ενεργοποιώντας την  εσωτερική μας δύναμη.
 καθαρίζει, ευθυγραμμίζει  και ενεργοποιεί όλα τα τσάκρας. Διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα  όπως την ενοχή, και ακυρώνει τις καταστρεπτικές συναισθηματικές συνήθειες. Θεραπεύει την λύπη και αυξάνει την ικανότητα να αγαπάμε.
Βελτιώνει την επικοινωνία, και βοήθα να διακρίνουμε πότε πρέπει να τηρήσουμε σιγή. Ανοίγει την ψυχική όραση.
Ενισχύει την αυτο- συνείδηση και την εσωτερική ισορροπία.
Δίνει  αυτοπεποίθηση και φέρνει χαρά, δυναμώνει την προσωπική δύναμη και εμπνέει την δημιουργικότητα. Υπερνικά τις φοβίες, και τραβά την αρνητικότητα.
Μειώνει τη διανοητική ένταση.Προάγει την ειλικρίνεια και την αμεροληψία.

Η χρυσόκολλα θεραπεύει τα αρθριτικά, τους μυϊκούς σπασμούς, το πεπτικό σύστημα, μολύνσεις στο λαιμό και στις αμυγδαλές, το έλκος, διαταραχές του αίματος και πνευμονικά προβλήματα. Βοηθά σε καταστάσεις στρες, εξισορροπεί τα συναισθήματα και χαλαρώνει όλο το νευρικό σύστημα. Αποτοξινώνει το συκώτι και τα έντερα, οξυγονώνει το αίμα, και την κυτταρική δομή των πνευμόνων, δίνοντας μεγαλύτερη αναπνευστική ικανότητα στους πνεύμονες. Αναγεννά το πάγκρεας, ρυθμίζει την ινσουλίνη, και εξισορροπεί το αίμα.
Επίσης δυναμώνει τους μυς και ανακουφίζει τις μυϊκές κράμπες. Αυξάνει τον μεταβολισμό και καταπραΰνει τα εγκαύματα.
Η χρυσόκολλα περιποιείται τους προεμμηνορροϊκούς πόνους και κράμπες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-xrisokolla/chrusokolla-85

Χρυσόκολλα  Βότσαλο

Χιαστόλιθος ή Σταυρός της Νεράϊδας

Ο χιαστόλιθος ή Σταυρός της Νεράϊδας ονομάζεται έτσι λόγω της ιδιομορφίας του : έχει πάνω στην επιφάνειά του του έναν φυσικό σταυρό.
Γι'αυτό το λόγο θεωρείται πανίσχυρο προστατευτικό φυλακτό και εργαλείο επίκλησης προστατευτικών δυνάμεων και Όντων.

Είναι πολύ καλή Πύλη εισόδου σε άλλους Κόσμους και Διαστάσεις. 
Μετατρέπει την σύγκρουση σε αρμονία και βοηθά στην επίλυση προβλημάτων και στην αλλαγή
Μας απαλάσει από τα συναισθήματα ενοχής και είναι Οδηγός για την μετάβαση μεταξύ διαφόρων καταστάσεων.
Διαλύει τις παραισθήσεις και ηρεμεί τους φόβους και βοηθά στην επίλυση προβλημάτων, ενδυναμώνοντας τις αναλυτικές ικανότητες. 

Σταματά τη ροή του αίματος και ανακουφίζει την υπερβολική οξύτητα, θεραπεύοντας τους ρευματισμούς και την ουρική αρθρίτιδα. Ενεργοποιεί τη γαλουχία στις θηλάζουσες μητέρες. 
Η πέτρα αυτή επιδιορθώνει τις βλάβες στα χρωμοσώματα και ισορροπεί το ανοσοποιητικό σύστημα.


 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-xiastolithos/xiastolithos

Χιαστόλιθος ή Σταυρός της Νεράϊδας

Χαλκηδόνιος Μπλε

Βοηθάει  στο να είναι κάποιος θαρραλεός και να αντιμετωπίζει με σθένος τους φόβους του. Τονώνει την αυτοπεποίθηση Ενισχύει την εμπιστοσύνη, διευκολύνει την έκφραση, το συναίσθημα και το λόγο. Δίνει διαύγεια, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διώχνει τη μελαγχολία και αυξάνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία
Πέτρα κατά των αρνητικών διαθέσεων, των ηττοπαθών τάσεων και των εφιαλτών, ξεκαθαρίζει τη σκέψη, ισορροπεί τις ενέργειες του σώματος, του νου και του πνεύματος. Προστατεύει από την αρνητική μαγεία και το κακό μάτι.
Είναι μια προστατευτική πέτρα για τους εμπόρους κυρίως αυτούς που μετακινούνται από τόπο σε τόπο, τους αυτοκινητιστές και γενικά όσους ταξιδεύουν.
Προστατεύει τα νεογέννητα. Φέρνει ισσοροπία μεταξύ σώματος, νου, συναισθημάτων και πνεύματος.
Ενισχύει την τηλεπάθεια και την  μαντεία.
Βοηθάει τα σπασμένα  κόκαλα να δέσουν, μειώνει ή σταματά την αιμορραγία καταπολεμά τις ασθένεις του αίματος και προστατεύει από τις μολύνσεις.Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζει από τον πυρετό. Ενισχύει την όραση και ανακουφίζει τους πόνους της χολολιθίασης.Θεραπεύει τις ασθένειες του λαιμού και τα προβλήματα  που έχουν σχέση με την εμμηνόπαυση. Βοηθάει στις θεραπείες της σπλήνας, στην αρτηριοσκλήρωση και στα προβλήματα του μυελού των οστών.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-mple-xalkidonios/mple-xalkidonios

Χαλκηδόνιος Μπλε

Ροζ Χαλαζίας

Ο ροζ χαλαζίας συχνά αποκαλείται η «πέτρα της αγάπης» Είναι ο ημιπολύτιμος λίθος που ανοίγει την καρδιά σε όλες τις μορφές της αγάπης: την αγάπη για τον εαυτό μας, την αγάπη για την οικογένεια, τον πλατωνικό έρωτα και τη ρομαντική αγάπη.Δημιουργεί ευγενικά συναισθήματα, ενισχύει την συγχώρεση και τη συμπόνια και έχει την ιδιότητα να ευαισθητοποιεί τους ανθρώπους.Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία παιδικών τραυμάτων και να επουλώσει πληγές.Έχει την ιδιότητα να διώχνει το φόβο και την οργή. Ενισχύει την αυτοεκτίμηση και τονώνει το αίσθημα της αξίας του ίδιου μας του εαυτού και φέρνει ψυχική ισορροπία
Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο,βοηθά στην διατήρηση της νεότητας στο δέρμα και την επούλωση πληγών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-lithoi-halazias-roz-halazias/roz-chalazias-botsalo-150


 Ροζ Χαλαζίας

Φθορίτης

Πέτρα της διάνοιας και του ελεύθερου πνεύματος. Ενισχύει την ικανότητα της συγκέντρωσης και τη μάθηση. Βοηθάει στη σωστή λήψη αποφάσεων και στο να επιτύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους. Εξισορροπεί το 6ο και 7ο τσάκρα και χρησιμοποιείται στο διαλογισμό και στην επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο και τους Αρχαγγέλους. Τοποθετημένος ο Φθορίτης μέσα στο σπίτι φέρνει ηρεμία και ειρήνη. Προσελκύει την προσωπική και επαγγελματική αναγνώριση. Σωματικά χρησιμοποιείται για να μειώσει τη δυσκαψία των αρθρώσεων, για προστασία από κρυολογήματα, για θεραπεία ασθενειών των αυτιών, των δοντιών, της μύτης και του λαιμού. Αναζωογονεί το δέρμα και ενισχύει τα οστά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-lithoi-fthoritis/fthoritis-exaedrikos


Φθορίτης

Μετεωρίτης

Λόγω της εξωγήινης προέλευσής του, πιστεύεται τονώνει την επικοινωνία με άλλους κόσμους/διαστάσεις  και ενθαρρύνει την πνευματική ανάπτυξη μέσω της απορρόφησης και συγκράτησης ανώτερης γνώσης.
Βοηθά τη διεύρυνση της κοσμικής συνειδητότητας. Βοηθά να απελευθερωθούμε από ανεπιθύμητες εμπειρίες,να θυμόμαστε τα μαθήματα που πήραμε και να και επικεντρωνόμαστε σ' αυτά που οδηγούν στην πνευματική ανάπτυξη. Είναι γνωστό πως έχει χρησιμοποιηθεί από την παλαιολιθική εποχή ως φυλαχτό για την προστασία.

Ανοίγει τους δρόμους επικοινωνίας με άλλες διαστάσεις και είναι χρήσιμος για την τηλεπάθεια και την ενόραση. Ενδυναμώνει το βιομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα.
Τοποθετείται πάνω στα chakra για να ισορροπεί τη ροή της ενέργειας. Μπορεί να αναστρέψει ένα chakra που περιστρέφεται με ανορθόδοξο τρόπο. Θεωρείται φυλαχτό για τη γονιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Ισορροπεί τις αρσενικές και τις θηλυκές ενέργειες στην προσωπικότητα. Ορισμένοι τύποι τεκτίτη έχουν χρησιμοποιηθεί για ψυχικές χειρουργικές επεμβάσεις. Κατεβάζει τον πυρετό, βοηθά τα τριχοειδή αγγεία και το κυκλοφορικό. Προλαμβάνει τη μετάδοση ασθενειών.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-lithoi-tektitis/metewritis


Μετεωρίτης-Τεκτίτης
 

Σαμανόπετρες

Οι σαμανόπετρες όταν τοποθετηθούν σε έναν χώρο τον καθαρίζουν ενεργειακά και παρέχουν προστασία από αρνητικές εκπομπές. Αντίστοιχα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθαρισμό, επούλωση και ενεργειακή αποκατάσταση της ανθρώπινης αύρας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-samanopetra-samanopetres-shamanstones/samanopetres

Σαμανόπετρες

Ροδοχρωσίτης

Δίνει ενέργεια, ευεξία, χαρά, ζωντάνια και καλή διάθεση. Χαρίζει αυθορμητισμό, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.
Ανανεώνει τα συναισθήματα της καρδιάς. Αντιπροσωπεύει την αγάπη χωρίς εγωισμόκαι καθαρίζει την καρδιά απο συναισθηματικά και ενεργειακά μπλοκαρίσματα..Μας βοηθάει να βρούμε την αδελφή ψυχή
Ενισχύει τη θετική σκέψη, τη δημιουργικότητα και την επεξεργασία νέων πληροφοριών. Μας απαλλάσσει από το στρες και μας χαρίζει διαύγεια σκέψης, ηρεμία και ισορροπία και  απομακρύνει συγκρούσεις και εκνευρισμούς. Ηρεμεί το συναισθηματικό στρες και μας βοηθάει να απεγκλωβιστούμε από πρότυπα που μας έχουν επιβληθεί, βοηθάει επίσης να απαλλαγούμε από παράλογες φοβίες ή παράνοιες και να ξεπεράσουμε τα συμπτώματα της κρίσης της μέσης ηλικίας. Ενισχύει το αίσθημα της προσωπικής αξίας
Προστατεύει την οικογένεια, αυξάνει την πίστη και προάγει το αίσθημα της συγχώρεσης.
 Καθαρίζει την αύρα, τα νεφρά, το αίμα και αποκαθιστά την όραση. Ρυθμίζει την πίεση και αναζωογονεί τα γεννητικά όργανα..Ανακουφίζει τις ημικρανίες,βελτιώνει το δέρμα και ισορροπεί το θυρεοειδή.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-rodoxrositis/rodoxrositis

Ροδοχρωσίτης




 

Ρόδο της Ερήμου

Το ρόδο της ερήμου μας βοηθάει να διαλύσουμε προγράμματα που επιβάλλαμε εμείς στον εαυτό μας. Απελευθερώνει λοιπόν από αυτά τα προγράμματα και μας βοηθά να βάλουμε στις θέση τους άλλα πιο κατάλληλα.
Μπορεί να ενδυναμώσει τις δηλώσεις πρόθεσης.
Επειδή έχει άμεση σχέση με τη γη μπορεί να μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας σε δύσκολες περιόδους της ζωής μας που νιώθουμε ότι καταρρέουμε
Βοηθάει επίσης να ξεκαθαρίσουμε τυχόν διλήμματα  και να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-rodo-tis-erhmou/rodo-tis-erhmou-26
 
Ρόδο της Ερήμου

Μπλέ Δαντελωτός Αχάτης

Ο δαντελοειδής αχάτης είναι μια υπέροχη θεραπευτική πέτρα. Η γλυκιά του ενέργεια φέρνει ηρεμία στο νου. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικός στην ενεργοποίηση και θεραπεία του τσάκρα του λαιμού, επιτρέποντας σας να εκφράσετε ελεύθερα ιδέες και συναισθήματα. Ανοίγει το δρόμο για να βιώσουμε ανώτερες ενέργειες. Εξουδετερώνει το θυμό, τη μόλυνση, τη φλεγμονή και τον πυρετό.
Σε ψυχολογικό επίπεδο, αντισταθμίζει την καταπίεση και την καταστολή των αισθημάτων που πηγάζουν από το φόβο της κριτικής και της απόρριψης. Ως αποτέλεσμα, τα αισθήματα δεν εκφράζονται και η έλλειψη έκφρασης μπλοκάρει το τσάκρα του λαιμού και μπορεί να επηρεάσει το στέρνο - το αίσθημα της ασφυξίας. Είναι χρήσιμος για να βοηθήσει τους άνδρες να απελευθερώσουν και να αποδεχθούν την ευαισθησία και τα αισθήματα τους.

Επίσης βοηθά στην προφορική έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, αντισταθμίζει δε το νοητικό στρες. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι ειρηνικές ενέργειες που αποπνέει η πέτρα αυτή εξουδετερώνουν το αίσθημα της οργής.
Σε πνευματικό επίπεδο,  καθαρίζει το τσάκρα του λαιμού, έτσι ώστε οι ανώτερες πνευματικές αλήθειες να μπορέσουν να εκφραστούν. Είναι μια πέτρα που συνδέει τη σκέψη με την πνευματική δόνηση και φέρνει μια βαθιά αίσθηση ειρήνης.
Ο δαντελοειδής αχάτης είναι ένας δυνατός θεραπευτής του λαιμού. Βοηθά στην απελευθέρωση των προβλημάτων στους ώμους και το λαιμό, στις ελλείψεις του θυρεοειδούς και στις μολύνσεις του λαιμού και της λέμφου. Ρίχνει τον πυρετό και αίρει μπλοκαρίσματα του νευρικού συστήματος, θεραπεύει τα αρθριτικά και τις δυσμορφίες των οστών, καθώς και τα κατάγματα. Βοηθά επίσης τα τριχοειδή αγγεία και το πάγκρεας. Ως ελιξήριο, θεραπεύει τις ανισορροπίες του εγκεφαλικού υγρού και την υδροκεφαλία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να τονώσει τη θεραπεία με ήχους - εστιάζει και κατευθύνει τον ήχο στο κατάλληλο μέρος.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  
Μπλέ Δαντελωτός Αχάτης

Μάτι της Τίγρης


Χαρίζει προστασία και χρησιμοποιείτε ως φυλαχτό, από την αρχαιότητα, ενάντια στην κακή τύχη, το κακό μάτι και τις κατάρες. Προσελκύει την καλή τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Έχει ευεργετικές επιδράσεις στο μυαλό καθώς  ξεδιαλύνει την νοητική σύγχυση, το νοητικό στρες  και μας κρατάει εστιασμένους στους στόχους μας. Ενισχύει την διορατικότητα.Βοηθάει στην συγκέντρωση και στον διαλογισμό. Χρησιμοποιείτε για την εξισορρόπηση του τρίτου τσάκρα (Ηλιακό πλέγμα). Βοηθά συχνά στη διαδικασία επούλωσης πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, ψωρίασης, και του άσθματος. Δίνει κουράγιο σε περιόδους αλλαγής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση, προκαλεί αισιοδοξία. Ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη μας στις ικανότητες και στα ταλέντα μας, δίνει ώθηση στην δημιουργική μας ενέργεια, ενισχύει την προσωπική μας δύναμη, ενθαρρύνει το πάθος και την θετική στάση στη ζωή. Προσελκύει τον πλούτο και ταυτόχρονα μας αποτρέπει από καταχρήσεις και απληστία.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-mati-tis-tigris/mati-tis-tigris-31

Μαλαχίτης


Ο Μαλαχίτης ενισχύει την αυτοσυγκέντρωση.
Μας κάνει να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία την ζωή. Τοποθετώντας τον κάτω από το μαξιλάρι φέρνει ήρεμο ύπνο. Διώχνει τους φόβους. Είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος και βοηθός όταν αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε ώστε  να ξεπεράσουμε κακές συνήθειες, φθαρμένες σχέσεις και ότι μας φέρνει δυστυχία και μαρασμό . Σε σχήμα καρδιάς προσελκύει τον έρωτα και την αγάπη. Διώχνει την ατυχία. Βοηθά να αντέξουμε έναν παροδικό  χωρισμό η το τελείωμα μιας σχέσης. Διατηρεί την ελπίδα ότι όλα θα πάνε πάλη καλά στην ζωή μας. Μας βοηθά να μπούμε σε δράση  και να μην αφήνουμε τον χρόνο να περνά .
Χαρίζει γονιμότητα, ειρήνη, αγάπη και την ικανότητα να διαισθανόμαστε τους κινδύνους.
Προστατεύει από τον καπνό και διώχνει τους πόνους. Απορροφά τις δυσαρμονικές ενέργειες από το σώμα μας. Ανακουφίζει το ηλιακό πλέγμα από μπλοκαρισμένα συναισθήματα και έντονες επιθυμίες. Όταν  χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό είναι καλό να καθαρίζεται συχνά.
Απομακρύνει τις ανεπιθύμητες επιχειρηματικές σχέσεις. Βοηθά τις πωλήσεις και χαρίζει εμπορική επιτυχία. Δεν έχει όμως σχέση με τα χρήματα.
Όταν τον τοποθετήσουμε κοντά στην καρδιά, διευρύνει την ικανότητα να αγαπάμε.
Όταν τοποθετηθεί στο τρίτο μάτι, διευρύνει την εσωτερική όραση, τη συγκέντρωση και αυξάνει την ικανότητα για διαλογισμό. Προστατεύει τα παιδιά από επιθέσεις μαγείας.
Δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με αμμωνία, οξέα και ζεστό νερό. Στο αλατισμένο νερό χάνει τη λάμψη του. Μπορούμε όμως να τον τοποθετήσουμε σε σκέτο αλάτι και μετά να τον σκουπίσουμε.
Αποφορτίζετε σε χλιαρό νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-malaxitis/malaxitis

Μαλαχίτης


Λάπις Λάζουλι



Ο Λάπις Λάζουλι ευθυγραμμίζει τα τρία σώματα συναισθηματικό, διανοητικό και πνευματικό. Συγκεντρώνει τις σκέψεις και ενισχύει την ελεύθερη έκφραση. Είναι ένας φυσικός καθαριστής του νου και του πνεύματος.
Αγγίζει τον ανώτερο εαυτό  και απελευθερώνει τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα. Προκαλεί πραότητα σε όποιον τη φορά.
Θεωρείται ιδανική πέτρα για αυτούς που  είναι εσωστρεφείς, ντροπαλοί και όσους  παθαίνουν κρίσεις κατάθλιψης.
Ανοίγει το δρόμο για ψυχικές εμπειρίες, αφυπνίζει και ταυτόχρονα προστατεύει.
Η ενέργεια του είναι καθαρκτική και ανοίγει τα εσωτερικά κανάλια.
 Όταν τον τοποθετήσουμε στο τρίτο μάτι, διαπερνά τα εσώτερα μπλοκαρίσματα και μας φέρνει σε επαφή με τον ενορατικό νου. Αναπτύσσει την εσωτερική πειθαρχία.
Όταν φοριέται στο λαιμό ή στο χέρι, κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, αυξάνει την ικανότητα της συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε.  Δεν είναι καλό να τον φοράμε στο αυτί και να μην τοποθετείτε για πολύ ώρα στο πρόσωπο κατά την διάρκεια ασκήσεων διότι μπορεί να διεγείρει τους διανοητικούς κραδασμούς και να προκαλέσει νοητική σύγχυση. Μετά όμως από βαθιά χαλάρωση ή διαλογισμό μπορούμε να περάσουμε την πέτρα αγγίζοντας την πάνω στο σώμα μας. Το άγγιγμα αυτό αφυπνίζει τη διανοητική, φυσική, πνευματική και συναισθηματική κατάσταση και προκαλεί ισορροπία. Εξωτερικεύει τη διαίσθηση, αυξάνει την επίγνωση και προστατεύει από το κακό μάτι.
Όταν τοποθετηθεί στα παιδιά, τα προστατεύει από ατυχήματα και κακό μάτι.
Λειτουργεί και σαν ερωτική πέτρα διατηρώντας την πίστη μέσα στο δεσμό, συνδυάζοντας τον έρωτα με μία αληθινή πνευματική  αγάπη. Προσελκύει νέους φίλους και μας ενισχύει με θάρρος και πίστη.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βοήθεια του για να προσεγγίσουμε μυστικά που εμπεριέχουν τα ιερά κείμενα και να τα κατανοήσουμε.
Αποφορτίζετε στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του Ήλιου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-lapis-lazouli/lapis-lazouli

Λάπις Λάζουλι


Λαμπραδορίτης


Ο Λαμπραδορίτης θεωρείται η πέτρα του μετασχηματισμού, της διορατικότητας, της δύναμης, της σαφήνειας, της χαράς, της φαντασίας και του διαλογισμού. Καθαρίζει, προστατεύει και ισορροπεί την αύρα. Χρησιμοποιείται για την ανάκληση των ονείρων και για διορατικά όνειρα, για τόνωση της φαντασίας και του ενθουσιασμού, για ενίσχυση της διαίσθησης και της εσωτερικής σοφίας. Ο Λαμπραδορίτης μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους. Επαγγελματικά προσελκύει την επιτυχία, βοηθάει σε αλλαγές και μεταβάσεις,  και χρησιμοποιείται αρκετά από συγγραφείς και συνθέτες.
Σωματικά χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για να βοηθήσει στην θεραπεία ασθενειών των ματιών, του εγκεφάλου, της πέψης, του μεταβολισμού και των κονδυλωμάτων. Θεωρείται ιδανική πέτρα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση τους άγχους και στην απεξάρτηση από αλκοόλ, καπνό, ναρκωτικά, φάρμακα και φαγητό.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-lampradoritis/lampradoritis-30

Λαμπραδορίτης
 
ΚΟΡΝΕΟΛΗ ή ΣΑΡΔΙΟΣ

Θεωρείται μία προβολική πέτρα. Χαρίζει θάρρος, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τη δειλία και τη ντροπαλότητα.
Θεωρείται μία προβολική πέτρα. Χαρίζει θάρρος, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τη δειλία και τη ντροπαλότητα.
Είναι καλό να την φοράμε σε περιόδους σύγχυσης και όταν παρατηρείται έλλειψη συγκέντρωσης.
Προκαλεί αίσθημα ικανοποίησης, αυξάνει το χιούμορ και προστατεύει από φιλονικίες. Σε περιπτώσεις λογομαχιών είναι καλό να την κρατάμε στο χέρι μας.
Χαρίζει υπομονή και διώχνει την οργή και τη θλίψη. Μας κάνει δεκτικούς στα νέα πράγματα και κάθε καινούργια ασχολία που παρουσιάζεται στην ζωή μας.
Δημιουργεί νέα  ενδιαφέροντα στη ζωή.
Κατά τη διάρκεια του ύπνου σταματά τους εφιάλτες.
Αυξάνει τη σεξουαλικότητα διότι διεγείρει τους σεξουαλικούς αδένες και τη σεξουαλική ορμή.
Φέρνει καλή τύχη και διώχνει την κακοτυχία.
Σε δαχτυλίδι παρέχει ορμή ενώ κοντά στο λαιμό δυναμώνει τη φωνή και χαρίζει ευγλωττία.
Προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις, κακό μάτι, μαγεία.
Σε μία τέτοια περίπτωση είναι καλό να καθαρίζεται συχνά.
Στο διαλογισμό βοηθά να ξεπεράσουμε το φόβο του θανάτου. Αυξάνει την ενέργεια στο σώμα και μας κάνει έτοιμους να δεχθούμε να βιώσουμε και να αξιοποιήσουμε σωστά τα οράματα ή τις εσωτερικές διεργασίες που έχουν σχέση με το θάνατο, το σκοτάδι, το κενό, τη μοναξιά και το κρύο.
Βοηθά σε αναδρομές, αυξάνει τα ψυχικά χαρίσματα.
Αποφορτίζετε στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του Ήλιου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-korneoli/korneoli






Κιτρίνης





Φορώντας έναν Κιτρίνη ή έχοντας τον κοντά, δημιουργείται  γύρω μας ένας διαρκής φωτεινός κύκλος και έτσι βρισκόμαστε σε μόνιμη προστασία.
Αυξάνει την αντίληψη και βοηθά στην αφομοίωση της γνώσης. Δημιουργεί την προϋπόθεση να βιώνουμε εύκολα χαρά και να νιώθουμε ευχαρίστηση για αυτά που μας προσφέρει η ζωή.
Βοηθά την ενέργεια στο σώμα να κινηθεί ελεύθερα λύνοντας μπλοκαρίσματα.
Είναι σύμμαχος σε περιόδους που νιώθουμε ανασφάλεια ή είμαστε αδύναμοι να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Βοηθά σε περιόδους συναισθηματικής φόρτισης και φόβου απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτά.
Είναι καλό να τον έχουνε κοντά τους στο υπνοδωμάτιο, όλοι όσοι εκδηλώνουν φοβίες  κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απομακρύνει τους εφιάλτες και προστατεύει τον ψυχισμό. Ο κιτρίνης είναι χρήσιμος για όσους είναι ντροπαλοί, εσωστρεφείς και απόμακροι. Τους  ωθεί  να γίνονται πιο κοινωνικοί και να εκφράζονται με ευκολία. Είναι καλό να τον φοράμε σε περιπάτους στη φύση διότι δημιουργεί καλύτερη επαφή με το περιβάλλον και αυξάνει τη ψυχική επίγνωση.
Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του Ήλιου.
Οι ανοικτές αποχρώσεις ασκούν μεγάλη ευεργετική επίδραση στους ενδοκρινείς αδένες.
Είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για το ενδοκρινικό και πεπτικό σύστημα καθαρίζοντας, εξαγνίζοντας και αποβάλλοντας τα δηλητήρια που έχουν συσσωρευτεί εκεί.

Βοηθά  το κυκλοφορικό σύστημα, τον θυρεοειδή, το πάγκρεας, τον θύμο αδένα και αντιμάχεται τους όγκους.  Εξαγνίζει και καθαρίζει το δέρμα.
Συνιστάται να φορά κανείς κιτρίνη ή να έχει κοντά του όταν εκτίθεται σε χημικές ουσίες, σε χημειοθεραπεία ή σε τοξίνες.
Εξισορροπεί το Νευρικό Σύστημα.. Πολεμά την νευρικότητα, τις ημικρανίες, τις νευραλγίες, και τις περισσότερες ψυχοσωματικές ασθένειες.
Θεωρείται πέτρα που ενισχύει τη νοητική λειτουργία, που βοηθάει τον άνθρωπο να επιβληθεί και να ελέγξει τα συναισθήματα του, που διώχνει τις παράλογες φοβίες και τους εφιάλτες.  Βοηθά να αντιληφθούμε τη χαρά της ζωής

Έχει την ικανότητα να ηρεμεί και να απαλύνει κάθε κατάσταση διαταραχής και έλλειψη ηρεμίας.
Έχει μεγάλη θεραπευτική αξία απέναντι στην βαριά κατάθλιψη και στις τάσεις αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονίας.
Είναι καλό να τοποθετείται σε περιοχές του σώματος όπου έχουν προκύψει κόμποι, που δεν αφήνουν την ενέργεια να ρέει ανεμπόδιστα.
Η ενίσχυση του Κιτρίνη πραγματοποιείται άριστα με την έκθεση στον ήλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-categories/imipolutimoi-lithoi-kitrinis


Κεχριμπάρι


Θεωρείται μία πέτρα σφουγγάρι διότι έχει την ικανότητα να τραβάει την ασθένεια από το σώμα του αρρώστου, απορροφά κάθε μορφή αρνητικής ασθένειας. Βελτιώνει τη ψυχική ισορροπία διώχνοντας τα βάρη από τη ψυχή, φέρνει γαλήνη και αισιοδοξία. Εξυψώνει το πνεύμα.
Σταματά  την ανικανότητα και ευνοεί τη γονιμότητα.
Όταν το φοράμε μας κάνει όμορφους, δημιουργώντας  γύρω μας ένα φωτεινό πέπλο. Προσελκύει την αγάπη. Προσελκύει ευχάριστους φίλους και συντρόφους. Στο διαλογισμό, όπως και στα όνειρα, βγάζει στην επιφάνεια μνήμες από προηγούμενες ζωές. Ενισχύει τη διόραση και αυξάνει το μαγνητισμό.
Βοηθά σε κάθε εμπορική δραστηριότητα και φέρνει επιτυχία και χρήματα.
Είναι μία πέτρα με ισχυρό ηλεκτρομαγνητισμό. Καθαρίζει ενεργειακά τους εσωτερικούς χώρους. Σε καύση διώχνει τους δαίμονες και τα στοιχειακά πνεύματα αρνητικής φύσεως. Όταν το έχουμε μαζί μας προστατεύει από μάτι ενώ, τοποθετημένο στο λαιμό μας προστατεύει από την μαγεία.
Το κεχριμπάρι αποφορτίζετε σε χλιαρό νερό και επαναφορτίζεται στο φως του Ήλιου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  

http://www.crystalhouse.gr/shop-products/kexrimpari/kexrimpari-votsalo 

 

 

 Καπνίας

Πολύ ιδιαίτερος λίθος που παρέχει μια δυνατή ασπίδα προστασίας. Χρειάζεται όμως προσοχή στη χρήση του καθώς αντιπροσωπεύει το ασυνείδητο. Καλό είναι να τον χρησιμοποιούμε αφού έχουμε κάνει ήδη δουλειά με τον εαυτό μας και βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο αυτογνωσίας..
Έχει επιρροή σε όλα τα ενεργειακά κέντρα.
Μας διδάσκει το φως μέσα στο σκοτάδι. Βοηθάει την εσωτερική μας αναζήτηση, ώστε να ενοποιήσουμε και να μεταμορφώσουμε τις σκιές μας στο φως.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-kapnias/kapnias

Καλσίτης

 

Δίνει αισιοδοξία, θάρρος, αφθονία, θετική ενέργεια .Βοηθάει στην ηρεμία του νου και ενισχύει τη μνήμη.Ενισχύει την κοινωνικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη των  επιχειρήσεων.Βοηθάει την αυτογνωσία και ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
Μας προστατεύει από το άγχος, τις αρνητικές σκέψεις και τους αβάσιμους φόβους.'Εχει αντικαταθλιπτική δράση. Χαρίζει ενέργεια και μας βοηθάει να βγούμε από τον λήθαργο και την αδράνεια.
Απομακρύνει τη ζήλεια και την εχθρότητα, ενώ προστατεύει το σπίτι και την οικογένεια. προστατεύοντας μας  τις ψυχικές επιθέσεις.
Βοηθά τη ροή της ενέργειας και ξεμπλοκάρει τη συσσωρευμένη λιμνάζουσα ενέργεια.
Η τοποθέτηση ενός ασβεστίτη στον χώρο, τον καθαρίζει από τις αρνητικές ενέργειες. Βοηθάει στην χαλάρωση. Διευκολύνει τη συνειδητή μετάβαση κατά τη διαδικασία της ανάληψης. Ενισχύει τις θεραπείες Ρέικι και ρεφλεξιολογίας.
Καθαρίζει την αύρα και εξισορροπεί το Γιν-Γιανγκ.
Βοηθάει τα  αστρικά ταξίδια, τις αναδρομές, αντλεί πληροφορίες από τα Ακασικά Αρχεία αλλά και από άλλες διαστάσεις.
Τονώνει το σώμα μετά από περίοδο ασθένειας. Ενισχύει την καρδιά το νευρικό και το ουροποιητικό σύστημα  Ενδυναμώνει τα νεφρά. Καθαρίζει τα όργανα απέκκρισης και ανακουφίζει τα εντερικά προβλήματα . Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθάει την απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά, δυναμώνοντας το σκελετό και τις αρθρώσεις. Δρα αναλγητικά και επιβραδύνει τη διαδικασία του γήρατος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-kalsitis/kalsitis-akatergastos

Ίασπις Παπαρούνα

Φέρνει την ευτυχία την χαρά και ανακουφίζει από το άγχος. Αναζωογονεί το σώμα σας και διαλύει την λιμνάζουσα ενέργεια. Ευθυγραμμίζει τα τσάκρας και εξισορροπεί το Γιν-Γιανγκ.
Ενίσχυει τις οργανωτικές ικανότητες, τη χαλάρωση, και την αίσθηση της ολότητας. Βοηθάει να καταπολεμίσουμε τον φόβο μας για τα ζώα και αλλεργίες που προέρχονται απ’ αυτά καθώς και άλλες αλεργίες.

Σταματά την αναβλητικότητα και ενεσχύει την δράση και την δύναμη της θέλησης
Ενθαρρύνει μια βαθύτερη αναγνώριση της σύνδεσής μας με τη γη
Φέρνει συναισθηματική ισορροπία και καταπραΰνει τους πόνους της καρδιάς, τα
καρδιά προβλήματα, τις διαταραχές του αίματος, αύξάνει την σωματική αντοχή και προστατεύει από την αφυδάτωση. (Οι έγκυες γυναίκες καλό είναι να μην χρησιμοποιούν αυτήν την πέτρα)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-iaspis-paparouna/iaspi-paparouna

 

Ίασπις Πικάσο

Ο ίαπσις πικάσο  είναι επίσης γνωστός ως μάρμαρο Πικάσο και πέτρα Πικάσο. Σε περιόδους στρες αναδύει τα συναισθήματα της ειρήνης και της «ολότητας». Διευκολύνει την ανάκληση των ονείρων και να παρέχει προστασία. 
Επιπλέον μας  βοηθάει να απολαμβάνουμε τη ζωή και την ύπαρξη μας.
Αυξάνει την  δημιουργικότητα και να δίνει δύναμη και αυτοπειθαρχία.Σε δύσκολες περιόδους τηςωής μας, φέρνει γαλήνη και ηρεμία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-iaspis-picasso/iaspis-pikaso

 

 

Ίασπις κόκκινος


 Αυξάνει τις διαισθητικές ικανότητες και την  εξωγήινη επικοινωνία.Βοηθάει στο ξεκαθάρισμα των συναισθημάτων, χαρίζοντας ηρεμία και γείωση. Ενισχύει την ροή και την κυκλοφορία  της ενέργειας. Εντείνει το συναίσθημα αυτοπεποίθησης και δίνει θάρρος. Ενεργοποιεί τη φαντασία, οργανώνει τις σκέψεις και την  αντίληψη. Προστατεύει απο τη βασκανία, χαρίζει υγεία, ισορροπία και ζωτικότητα.Μας  βοηθάει να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας.Ενισχύει την υπομονή,την επιμονή και την αποφασιστικότητα. Χαρίζει ομορφιά, έλκει την αγάπη και βοηθά την ομαλή πορεία μιας εγκυμοσύνης. Ενδυναμώνει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα του οργανισμού, διευκολύνοντας την αποτοξίνωση και επιταχύνει την ίαση του ήπατος ή της χολής. Βοηθά επίσης στην καλή λειτουργία των γεννητικών οργάνων και υποβοηθά τη σεξουαλικότητα και το ερωτικό πάθος. 



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-iaspis-kokkinos/iaspis-kokkinos

Καφέ 'Ιασπις

Ο καφέ ίασπις συνδέεται με τη γη και  ενισχύει την οικολογική συνείδηση.Βοηθάει στην αντιμετώπιση και καταπολέμιση  του γεωπαθητικού και περιβαλλοντικού στρες. Διευκολύνει το βαθύ διαλογισμό, και τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές.Ενισχύει  τη νυχτερινή όραση, βοηθάει τα αστρικά ταξίδια. Ενεργοποιεί το τσάκρας του λαιμού. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, και βοηθάει το σώμα να αποβάλλει  τις τοξίνες. Θεραπεύει τις δερματικές παθήσεις


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-iaspis-kafe/iaspis-kafe



Γαλάζιος δαντελωτός Αχάτης

Όπως και ο μπλέ δαντελωτός αχάτης, έτσι και αυτός είναι μια υπέροχη θεραπευτική πέτρα. Η γλυκιά του ενέργεια φέρνει ηρεμία στο νου. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικός στην ενεργοποίηση και θεραπεία του τσάκρα του λαιμού, επιτρέποντας σας να εκφράσετε ελεύθερα ιδέες και συναισθήματα. Ανοίγει το δρόμο για να βιώσουμε ανώτερες ενέργειες. Εξουδετερώνει το θυμό, τη μόλυνση, τη φλεγμονή και τον πυρετό.
Σε ψυχολογικό επίπεδο, αντισταθμίζει την καταπίεση και την καταστολή των αισθημάτων που πηγάζουν από το φόβο της κριτικής και της απόρριψης. Ως αποτέλεσμα, τα αισθήματα δεν εκφράζονται και η έλλειψη έκφρασης μπλοκάρει το τσάκρα του λαιμού και μπορεί να επηρεάσει το στέρνο - το αίσθημα της ασφυξίας. Είναι χρήσιμος για να βοηθήσει τους άνδρες να απελευθερώσουν και να αποδεχθούν την ευαισθησία και τα αισθήματα τους.

Επίσης βοηθά στην προφορική έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, αντισταθμίζει δε το νοητικό στρες. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι ειρηνικές ενέργειες που αποπνέει η πέτρα αυτή εξουδετερώνουν το αίσθημα της οργής.
Σε πνευματικό επίπεδο,  καθαρίζει το τσάκρα του λαιμού, έτσι ώστε οι ανώτερες πνευματικές αλήθειες να μπορέσουν να εκφραστούν. Είναι μια πέτρα που συνδέει τη σκέψη με την πνευματική δόνηση και φέρνει μια βαθιά αίσθηση ειρήνης.
Ο δαντελοειδής αχάτης είναι ένας δυνατός θεραπευτής του λαιμού. Βοηθά στην απελευθέρωση των προβλημάτων στους ώμους και το λαιμό, στις ελλείψεις του θυρεοειδούς και στις μολύνσεις του λαιμού και της λέμφου. Ρίχνει τον πυρετό και αίρει μπλοκαρίσματα του νευρικού συστήματος, θεραπεύει τα αρθριτικά και τις δυσμορφίες των οστών, καθώς και τα κατάγματα. Βοηθά επίσης τα τριχοειδή αγγεία και το πάγκρεας. Ως ελιξήριο, θεραπεύει τις ανισορροπίες του εγκεφαλικού υγρού και την υδροκεφαλία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να τονώσει τη θεραπεία με ήχους - εστιάζει και κατευθύνει τον ήχο στο κατάλληλο μέρος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-galazios-dantelotos-axatis/galazios-dantelotos-axatis



Γαγάτης

Ο Γαγάτης αυξάνει τη ψυχική επίγνωση. Φέρνει καλή τύχη, απομακρύνει τους εφιάλτες και απορροφά τις αρνητικές ενέργειες ιδιαίτερα, αυτές που αφορούν την υγεία.
Απορροφά το κακό που απειλεί τον κάτοχο. Έχει την ικανότητα να απορροφά την κακή ενέργεια όπου τοποθετείται. Δεν πρέπει να τη φοράμε συνεχώς επάνω μας, πιστεύεται ότι απορροφά μέρος της αύρας. Είναι καλό να εξηγούμε αυτή την ιδιότητα όταν αποφασίσουμε να τη χαρίσουμε. Η πέτρα αυτή έχει έντονη  επιρροή σ’ αυτόν που την φορά επάνω του. Είναι ένας καλός προστάτης του σπιτιού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-gagatis/gagatis

  Βρυώδης Αχάτης Πράσινος

Ο βρυοαχάτης διαθέτει σταθεροποιητικές ιδιότητες, συνδέεται βαθιά με τη φύση και λέγεται ότι αναζωογονεί την ψυχή και δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε την ομορφιά σε οτιδήποτε. Βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας στον καιρό και στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Είναι εξαιρετικά ευεργετική για οποιονδήποτε απασχολείται στη γεωργία ή σχετίζεται με τη βοτανική.
Επικουρεί τις μαίες στη δουλειά τους, εξασφαλίζοντας καλό τοκετό. Είναι κατάλληλος για νέες αρχές και απελευθέρωση από πνευματικά δεσμά.
Προσελκύει αφθονία και μπορεί να δράσει με διπλό σκοπό: Βοηθά τους διανοούμενους να έχουν πρόσβαση στα διαισθητικά τους συναισθήματα και, αντίστροφα, βοηθά τους διαισθητικούς ανθρώπους να καθοδηγήσουν τις ενέργειες τους με πρακτικό τρόπο.
Ο βρυοαχάτης βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και ενδυναμώνει τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας. Απελευθερώνει το φόβο και το βαθύ στρες. Βοηθά στην ανάπτυξη της δύναμης και την ικανότητα να τα πηγαίνουμε καλά με τους γύρω μας, ενώ ενθαρρύνει την διεύρυνση του προσωπικού χώρου και της ανάπτυξης. Δίνει έμπνευση για νέες ιδέες μετά από μια περίοδο τελμάτωσης.

Ο βρυοαχάτης προωθεί την προσωπική έκφραση και την επικοινωνία. Ισορροπεί τα αισθήματα, μειώνοντας το φόβο και το άγχος. Ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη και την ελπίδα, καθώς είναι μια πέτρα με έντονη την ενέργεια της αισιοδοξίας. Βοηθά οποιονδήποτε πάσχει από κατάθλιψη, είτε λόγω των συνθηκών της ζωής είτε λόγω ανισορροπιών του εγκεφάλου. Όσο δύσκολες και να είναι οι καταστάσεις, ο βρυοαχάτης μας δίνει τη διαισθητική γνώση του λόγου που υπάρχει από πίσω.
Ο βρυοαχάτης επιταχύνει την ανάρρωση. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθαρίζει το κυκλοφορικό και απεκκριτικό σύστημα, ενθαρρύνοντας τη ροή της λέμφου, και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αντιμετωπίζει την κατάθλιψη που οφείλεται σε ανισορροπία μεταξύ του αριστερού και του δεξιού εγκεφαλικού ημισφαιρίου. Βοηθά στην πρόληψη της υπογλυκαιμίας και της αφυδάτωσης, στη θεραπεία των μολύνσεων, των κρυωμάτων και της γρίπης και ρίχνει τον πυρετό. Μειώνει τα οιδήματα στους λεμφικούς κόμπους. Είναι πολύ καλός για τις μυκητιάσεις και τις δερματικές μολύνσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-vriodes-axatis/vriodes-axatis

Βηρύλλος

 Ο βήρυλλος σας διδάσκει πώς να κάνετε μόνο αυτό που πρέπει. Είναι η πέτρα που κατ' εξοχήν σας διδάσκει πώς να αντιμετωπίσετε έναν αγχωτικό τρόπο ζωής και να εγκαταλείψετε ό,τι δεν σας χρειάζεται. Βοηθά στο να ζητήσετε καθοδήγηση για το τι πρέπει να κάνετε. Αντιπροσωπεύει την αγνότητα της ύπαρξης. Ο βήρυλλος βοηθά στην αξιοποίηση του δυναμικού σας και είναι μια καταπληκτική πέτρα για κρυσταλλοσκόπηση (scrying), ενώ χρησιμοποιείται συχνά για κρυστάλλινες σφαίρες. Είναι ανοιχτός και ενεργοποιεί τα τσάκρας της κορυφής / στέμματος / κορώνας και του ηλιακού πλέγματος.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, ο βήρυλλος τονώνει το κουράγιο, ανακουφίζει από το άγχος και ηρεμεί το νου. Σε νοητικό επίπεδο, με την ικανότητα που έχει να φιλτράρει ό,τι αποσπά την προσοχή και να μειώνει την υπερβολική διέγερση, ενθαρρύνει μια θετική στάση και άποψη. Αποθαρρύνει την υπερβολική ανάλυση και το άγχος. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο βήρυλλος αναβιώνει την αγάπη στους παντρεμένους μα κουρασμένους.
Ο βήρυλλος βοηθά τα όργανα απέκκρισης, δυναμώνει το αναπνευστικό και κυκλοφορικό σύστημα και αυξάνει την αντίσταση στις τοξίνες και τους ρύπους. Θεραπεύει το συκώτι, την καρδιά, το στομάχι και την σπονδυλική στήλη και γιατρεύει τις διασείσεις. Ο βήρυλλος έχει κατασταλτικές ιδιότητες. Ως ελιξήριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των μολύνσεων του λαιμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-virillos/virillos

 

 

Αχάτης Ροζ

Ο αχάτης έχει την ιδιότητα να εναρμονίζει το γιν και το γιανγκ, τις θετικές και αρνητικές ενέργειες που κρατούν το σύμπαν στη θέση του. Αν και δουλεύει αργά, φέρνει μεγάλη δύναμη. Τα πολλαπλά του στρώματα μπορούν να φέρουν στο φως κρυμμένες πληροφορίες.
Σε ψυχολογικό επίπεδο βοηθάει στην αποδοχή του εαυτού, στην αυτοανάλυση και την αντίληψη των κρυφών περιστάσεων, φέρνοντας στην προσοχή σας οποιαδήποτε ασθένεια.
Ο αχάτης τονώνει τις νοητικές λειτουργίες, καθώς βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της αντίληψης και οδηγεί σε πρακτικές λύσεις. Η αγάπη του αχάτη για την ειλικρίνεια μας ενθαρρύνει να λέμε τη δική μας αλήθεια. Ο αχάτης με καθαρούς κρυστάλλους μπορεί να διεγείρει αναμνήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-axatis-roz/axatis-roz