Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

                    Ενεργειακός Καθαρισμός Σπιτιού


Το σπίτι μας είναι ο πιο σημαντικός χώρος που μπορεί να έχουμε. Εδώ και στην εργασία μας ξοδεύουμε τον περισσότερο χρόνο μας.
Υπάρχουν 3 ειδών βασικές ποιότητες ενέργειας που συναντούμε σ΄ έναν χώρο.
1.       Η ενέργεια της ίδιας της Γης (πράνα)
2.       Η ανθρώπινη ενέργεια που αποτυπώνεται στο χώρο, και  δημιουργείται από σκέψεις, συναισθήματα και την αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον μας.
3.       Πνευματική ενέργεια.
Ενέργεια της Γης. (Πράνα)
Τα κτίρια που κατασκευάζουμε εμείς οι άνθρωποι, έχουν την τάση να υποβαθμίζουν την ενέργεια της Γης που τόσο πολύτιμη είναι για την ζωή όλων των όντων.
Μέσα στα σπίτια μας λοιπόν, η ενέργεια υποβαθμίζεται και τις πιο πολλές φορές λιμνάζει με τον ίδιο τρόπο που σε ένα ποτάμι βλέπουμε  το νερό να κάθεται και να μην κυλά σύμφωνα με την ροή του ποταμού. Εκεί σε αυτό το σημείο του ποταμού  το νερό είναι πιο θολό, συχνάζουν κουνούπια και γενικώς θυμίζει έλος.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ενέργεια. Μέσα στους χώρους μας έχει την τάση να ΄΄κάθεται΄΄. Λιμνάζει, υποβαθμίζεται και συσσωρεύεται μη ωφέλιμη ενέργεια σε σημεία που δεν μπορούν εύκολα ν΄ ανανεωθούν. Σε αυτό συντελεί και το σχήμα των χώρων μας.
Όταν σ΄ ένα χώρο, εξασφαλιστεί μια καλή ροή ενέργειας, τότε μετατρέπεται σε χώρο ξεκούρασης, αναζωογόνησης,  θεραπείας, έμπνευσης και δημιουργίας.
                Ενεργειακές Αποτυπώσεις στον Χώρο
Όλες οι σκέψεις, τα συναισθήματα και ότι συμβαίνει γύρω μας αποτυπώνεται στον χώρο. Τα πάντα καταγράφουν ποιότητες, κραδασμούς, δονήσεις, σκεπτομορφές.  Οι τοίχοι, τα έπιπλα, τα αντικείμενα καταγράφουν επάνω τους πληροφορίες. Κάποιες φορές οι πληροφορίες αυτές είναι πιο έντονες από άλλες και συνήθως και πιο αρνητικές. Τότε κάτι βαρύ έρχεται και σκιάζει τον χώρο μας. Τον αισθανόμαστε βαρύ, μας δημιουργεί ένταση, ανησυχία, εκνευρισμό. Δεν θέλουμε να είμαστε εκεί. Αυτό είναι μια συνηθισμένη περίπτωση κακής Ενεργειακής Αποτύπωσης ενός χώρου.
Συχνά έχει αποτυπωθεί ένας καυγάς, ένα κακό γεγονός, μια βαριά ασθένεια  και τότε ο χώρος μπορεί να παράγει τέτοιες εντάσεις. Να συντηρεί καβγάδες, τσακωμούς, επαναλαμβανόμενες ζημιές.
Όλα αυτά φέρνουν ατυχία και δυσμένεια στην ζωή μας.
Ο Χώρος αυτός απαιτεί Ενεργειακό Καθαρισμό.
                Πνευματική Ενέργεια
Κάθε πράξη μας που στρέφεται προς τον Θεό, κάθε προσευχή, κάθε διαλογισμός, οραματισμός, κάθε τι ανώτερο, αποτυπώνουν με τον  ίδιο τρόπο θετικές ενέργειες και ποιότητες σ΄ έναν χώρο. Τότε κάθε ευλογία αρχίζει και εκδηλώνεται στη ζωή μας. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Τότε νιώθουμε πως πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα και ότι αξίζουμε τα πάντα.
Συμπέρασμα
Για να έρθουν σε λειτουργία όλα αυτά είναι σημαντικό πρώτα να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις γύρω μας.
Είναι καλό να καθαρίσουμε τον χώρο μας και να τον ζωντανέψουμε ενεργειακά.
Αυτό απαιτεί γνώση, διάθεση και λίγο χρόνο  για μας.
Αγοράζοντας το Σετ που σας προτείνουμε, θα  παραλάβετε μαζί και έναν έντυπο οδηγό, όπου με απλό τρόπο θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα για το πώς θα χρησιμοποιήσετε τους λίθους για τον προσωπικό σας χώρο.
Ενδείξεις που μπορεί να υποδηλώνουν  ‘’Μπλοκαρισμένη Ενέργεια  Χώρου ‘’
Ατονία, κόπωση, έλλειψη διάθεσης, συχνοί ή αναίτιοι πονοκέφαλοι.
Αίσθηση ότι ο χώρος μας είναι ‘βαρύς’ .
Εντάσεις, καβγάδες, ατυχήματα, μικροτραυματισμοί.
Ζημιές, προβλήματα υδραυλικής ή ηλεκτρολογικής φύσης. Καίγονται λαμπτήρες συχνά.
Ανήσυχος ύπνος, εφιάλτες.
Έλλειψη δημιουργικότητας και έμπνευσης όταν βρισκόμαστε εκεί.
Το σετ περιλαμβάνει :
4 Λίθοι, ο καθένας έχει διαφορετικό λόγο συμμετοχής.

2 Ενεργοποιημένα Σπρέι με διαφορετική  χρήση.

Λιβάνια ή Στικ
Με την παραγγελία του Σετ, θα παραλάβετε και ένα  βιβλίο οδηγό της διαδικασίας. Με εύκολο τρόπο θα καθοδηγηθείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/energeiakos-ka8arismos-oikias/energopoihsi-xorou-me-petres-oramatismo-kai-energeiaka-sprei





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου