Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Λάπις Λάζουλι



Ο Λάπις Λάζουλι ευθυγραμμίζει τα τρία σώματα συναισθηματικό, διανοητικό και πνευματικό. Συγκεντρώνει τις σκέψεις και ενισχύει την ελεύθερη έκφραση. Είναι ένας φυσικός καθαριστής του νου και του πνεύματος.
Αγγίζει τον ανώτερο εαυτό  και απελευθερώνει τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα. Προκαλεί πραότητα σε όποιον τη φορά.
Θεωρείται ιδανική πέτρα για αυτούς που  είναι εσωστρεφείς, ντροπαλοί και όσους  παθαίνουν κρίσεις κατάθλιψης.
Ανοίγει το δρόμο για ψυχικές εμπειρίες, αφυπνίζει και ταυτόχρονα προστατεύει.
Η ενέργεια του είναι καθαρκτική και ανοίγει τα εσωτερικά κανάλια.
 Όταν τον τοποθετήσουμε στο τρίτο μάτι, διαπερνά τα εσώτερα μπλοκαρίσματα και μας φέρνει σε επαφή με τον ενορατικό νου. Αναπτύσσει την εσωτερική πειθαρχία.
Όταν φοριέται στο λαιμό ή στο χέρι, κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, αυξάνει την ικανότητα της συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε.  Δεν είναι καλό να τον φοράμε στο αυτί και να μην τοποθετείτε για πολύ ώρα στο πρόσωπο κατά την διάρκεια ασκήσεων διότι μπορεί να διεγείρει τους διανοητικούς κραδασμούς και να προκαλέσει νοητική σύγχυση. Μετά όμως από βαθιά χαλάρωση ή διαλογισμό μπορούμε να περάσουμε την πέτρα αγγίζοντας την πάνω στο σώμα μας. Το άγγιγμα αυτό αφυπνίζει τη διανοητική, φυσική, πνευματική και συναισθηματική κατάσταση και προκαλεί ισορροπία. Εξωτερικεύει τη διαίσθηση, αυξάνει την επίγνωση και προστατεύει από το κακό μάτι.
Όταν τοποθετηθεί στα παιδιά, τα προστατεύει από ατυχήματα και κακό μάτι.
Λειτουργεί και σαν ερωτική πέτρα διατηρώντας την πίστη μέσα στο δεσμό, συνδυάζοντας τον έρωτα με μία αληθινή πνευματική  αγάπη. Προσελκύει νέους φίλους και μας ενισχύει με θάρρος και πίστη.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βοήθεια του για να προσεγγίσουμε μυστικά που εμπεριέχουν τα ιερά κείμενα και να τα κατανοήσουμε.
Αποφορτίζετε στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του Ήλιου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-lapis-lazouli/lapis-lazouli

Λάπις Λάζουλι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου