Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Βηρύλλος

 Ο βήρυλλος σας διδάσκει πώς να κάνετε μόνο αυτό που πρέπει. Είναι η πέτρα που κατ' εξοχήν σας διδάσκει πώς να αντιμετωπίσετε έναν αγχωτικό τρόπο ζωής και να εγκαταλείψετε ό,τι δεν σας χρειάζεται. Βοηθά στο να ζητήσετε καθοδήγηση για το τι πρέπει να κάνετε. Αντιπροσωπεύει την αγνότητα της ύπαρξης. Ο βήρυλλος βοηθά στην αξιοποίηση του δυναμικού σας και είναι μια καταπληκτική πέτρα για κρυσταλλοσκόπηση (scrying), ενώ χρησιμοποιείται συχνά για κρυστάλλινες σφαίρες. Είναι ανοιχτός και ενεργοποιεί τα τσάκρας της κορυφής / στέμματος / κορώνας και του ηλιακού πλέγματος.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, ο βήρυλλος τονώνει το κουράγιο, ανακουφίζει από το άγχος και ηρεμεί το νου. Σε νοητικό επίπεδο, με την ικανότητα που έχει να φιλτράρει ό,τι αποσπά την προσοχή και να μειώνει την υπερβολική διέγερση, ενθαρρύνει μια θετική στάση και άποψη. Αποθαρρύνει την υπερβολική ανάλυση και το άγχος. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο βήρυλλος αναβιώνει την αγάπη στους παντρεμένους μα κουρασμένους.
Ο βήρυλλος βοηθά τα όργανα απέκκρισης, δυναμώνει το αναπνευστικό και κυκλοφορικό σύστημα και αυξάνει την αντίσταση στις τοξίνες και τους ρύπους. Θεραπεύει το συκώτι, την καρδιά, το στομάχι και την σπονδυλική στήλη και γιατρεύει τις διασείσεις. Ο βήρυλλος έχει κατασταλτικές ιδιότητες. Ως ελιξήριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των μολύνσεων του λαιμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-virillos/virillos

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου