Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

  Βρυώδης Αχάτης Πράσινος

Ο βρυοαχάτης διαθέτει σταθεροποιητικές ιδιότητες, συνδέεται βαθιά με τη φύση και λέγεται ότι αναζωογονεί την ψυχή και δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε την ομορφιά σε οτιδήποτε. Βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας στον καιρό και στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Είναι εξαιρετικά ευεργετική για οποιονδήποτε απασχολείται στη γεωργία ή σχετίζεται με τη βοτανική.
Επικουρεί τις μαίες στη δουλειά τους, εξασφαλίζοντας καλό τοκετό. Είναι κατάλληλος για νέες αρχές και απελευθέρωση από πνευματικά δεσμά.
Προσελκύει αφθονία και μπορεί να δράσει με διπλό σκοπό: Βοηθά τους διανοούμενους να έχουν πρόσβαση στα διαισθητικά τους συναισθήματα και, αντίστροφα, βοηθά τους διαισθητικούς ανθρώπους να καθοδηγήσουν τις ενέργειες τους με πρακτικό τρόπο.
Ο βρυοαχάτης βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και ενδυναμώνει τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας. Απελευθερώνει το φόβο και το βαθύ στρες. Βοηθά στην ανάπτυξη της δύναμης και την ικανότητα να τα πηγαίνουμε καλά με τους γύρω μας, ενώ ενθαρρύνει την διεύρυνση του προσωπικού χώρου και της ανάπτυξης. Δίνει έμπνευση για νέες ιδέες μετά από μια περίοδο τελμάτωσης.

Ο βρυοαχάτης προωθεί την προσωπική έκφραση και την επικοινωνία. Ισορροπεί τα αισθήματα, μειώνοντας το φόβο και το άγχος. Ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη και την ελπίδα, καθώς είναι μια πέτρα με έντονη την ενέργεια της αισιοδοξίας. Βοηθά οποιονδήποτε πάσχει από κατάθλιψη, είτε λόγω των συνθηκών της ζωής είτε λόγω ανισορροπιών του εγκεφάλου. Όσο δύσκολες και να είναι οι καταστάσεις, ο βρυοαχάτης μας δίνει τη διαισθητική γνώση του λόγου που υπάρχει από πίσω.
Ο βρυοαχάτης επιταχύνει την ανάρρωση. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθαρίζει το κυκλοφορικό και απεκκριτικό σύστημα, ενθαρρύνοντας τη ροή της λέμφου, και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αντιμετωπίζει την κατάθλιψη που οφείλεται σε ανισορροπία μεταξύ του αριστερού και του δεξιού εγκεφαλικού ημισφαιρίου. Βοηθά στην πρόληψη της υπογλυκαιμίας και της αφυδάτωσης, στη θεραπεία των μολύνσεων, των κρυωμάτων και της γρίπης και ρίχνει τον πυρετό. Μειώνει τα οιδήματα στους λεμφικούς κόμπους. Είναι πολύ καλός για τις μυκητιάσεις και τις δερματικές μολύνσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-vriodes-axatis/vriodes-axatis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου