Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Μαλαχίτης


Ο Μαλαχίτης ενισχύει την αυτοσυγκέντρωση.
Μας κάνει να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία την ζωή. Τοποθετώντας τον κάτω από το μαξιλάρι φέρνει ήρεμο ύπνο. Διώχνει τους φόβους. Είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος και βοηθός όταν αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε ώστε  να ξεπεράσουμε κακές συνήθειες, φθαρμένες σχέσεις και ότι μας φέρνει δυστυχία και μαρασμό . Σε σχήμα καρδιάς προσελκύει τον έρωτα και την αγάπη. Διώχνει την ατυχία. Βοηθά να αντέξουμε έναν παροδικό  χωρισμό η το τελείωμα μιας σχέσης. Διατηρεί την ελπίδα ότι όλα θα πάνε πάλη καλά στην ζωή μας. Μας βοηθά να μπούμε σε δράση  και να μην αφήνουμε τον χρόνο να περνά .
Χαρίζει γονιμότητα, ειρήνη, αγάπη και την ικανότητα να διαισθανόμαστε τους κινδύνους.
Προστατεύει από τον καπνό και διώχνει τους πόνους. Απορροφά τις δυσαρμονικές ενέργειες από το σώμα μας. Ανακουφίζει το ηλιακό πλέγμα από μπλοκαρισμένα συναισθήματα και έντονες επιθυμίες. Όταν  χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό είναι καλό να καθαρίζεται συχνά.
Απομακρύνει τις ανεπιθύμητες επιχειρηματικές σχέσεις. Βοηθά τις πωλήσεις και χαρίζει εμπορική επιτυχία. Δεν έχει όμως σχέση με τα χρήματα.
Όταν τον τοποθετήσουμε κοντά στην καρδιά, διευρύνει την ικανότητα να αγαπάμε.
Όταν τοποθετηθεί στο τρίτο μάτι, διευρύνει την εσωτερική όραση, τη συγκέντρωση και αυξάνει την ικανότητα για διαλογισμό. Προστατεύει τα παιδιά από επιθέσεις μαγείας.
Δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με αμμωνία, οξέα και ζεστό νερό. Στο αλατισμένο νερό χάνει τη λάμψη του. Μπορούμε όμως να τον τοποθετήσουμε σε σκέτο αλάτι και μετά να τον σκουπίσουμε.
Αποφορτίζετε σε χλιαρό νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-malaxitis/malaxitis

Μαλαχίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου