Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ενεργειακός καθαρισμός πετρών και ημιπολύτιμων λίθων

Καθαρισμός.

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κάποιον καινούργιο κρύσταλλο  πρέπει να τoν «καθαρίσετε». Ένας γενικός κανόνας είναι πως δεν πρέπει να  αγγίζουν  τους κρυστάλλους σας ξένα χέρια, παρά μόνο τα δικά σας ,διότι οι κρύσταλλοι  έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις ενέργειες. Ο καθαρισμός είναι σημαντικός καθώς έτσι επιτελούμε αποφόρτιση των κρυστάλλων από κάθε ενεργή πληροφορία που έχει καταγραφεί επάνω τους από την στιγμή της εξόρυξης ως ότου φτάσουν στα χέρια μας.
Yπάρχουν διάφοροι μέθοδοι καθαρισμού.Επιλέξτε μια από τις παρακάτω διαδικασίες για να καθαρίσετε τον δικό σας κρύσταλλο.
Μέσα σ' ένα μικρό δοχείο, κατά προτίμση γυάλινο, διαλύουμε δύο μεγάλες κουταλιές αλάτι σε νερό, ανακατεύουμε ως ότου το άλας διαλυθεί.Τοποθετούμε τον κρύσταλλο μας και τον αφήνουμε στο διάλυμα για ένα εικοσιτετράωρο.Έπειτα ξεπλένουμε τον κρύσταλλο για αρκετή ώρα κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό και τον σκουπίζετε με ένα καθαρό μαλακό ύφασμα από φυσικά υλικά.
Μπορούν επίσης να καθαρισθούν μέσα σε ορυκτό αλάτι, στάχτη, χώμα ή τρεχούμενο νερό.
Καλό είναι μετά τον καθαρισμό να τοποθετήσουμε τον κρύσταλλο μας σε ένα πανάκι ή σακουλάκι και να μην τον πιάνουμε  έως ότου τον ενεργοποιήσουμε.
Είναι σημαντικό πριν τον καθαρισμό του κρυστάλλου σας να γνωρίζεται αν
Προσοχή:  Ορισμένοι κρύσταλλοι ή ορυκτά. απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με το νερό  ή το αλάτι  γιατί  καταστρέφονται. Σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείτε άλλες μεθόδους καθαρισμού και αποφόρτισης.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
www.crystalhouse.gr


Ενεργειακός καθαρισμός πετρών και ημιπολύτιμων λίθων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου