Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014





Κιτρίνης





Φορώντας έναν Κιτρίνη ή έχοντας τον κοντά, δημιουργείται  γύρω μας ένας διαρκής φωτεινός κύκλος και έτσι βρισκόμαστε σε μόνιμη προστασία.
Αυξάνει την αντίληψη και βοηθά στην αφομοίωση της γνώσης. Δημιουργεί την προϋπόθεση να βιώνουμε εύκολα χαρά και να νιώθουμε ευχαρίστηση για αυτά που μας προσφέρει η ζωή.
Βοηθά την ενέργεια στο σώμα να κινηθεί ελεύθερα λύνοντας μπλοκαρίσματα.
Είναι σύμμαχος σε περιόδους που νιώθουμε ανασφάλεια ή είμαστε αδύναμοι να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Βοηθά σε περιόδους συναισθηματικής φόρτισης και φόβου απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτά.
Είναι καλό να τον έχουνε κοντά τους στο υπνοδωμάτιο, όλοι όσοι εκδηλώνουν φοβίες  κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απομακρύνει τους εφιάλτες και προστατεύει τον ψυχισμό. Ο κιτρίνης είναι χρήσιμος για όσους είναι ντροπαλοί, εσωστρεφείς και απόμακροι. Τους  ωθεί  να γίνονται πιο κοινωνικοί και να εκφράζονται με ευκολία. Είναι καλό να τον φοράμε σε περιπάτους στη φύση διότι δημιουργεί καλύτερη επαφή με το περιβάλλον και αυξάνει τη ψυχική επίγνωση.
Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του Ήλιου.
Οι ανοικτές αποχρώσεις ασκούν μεγάλη ευεργετική επίδραση στους ενδοκρινείς αδένες.
Είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για το ενδοκρινικό και πεπτικό σύστημα καθαρίζοντας, εξαγνίζοντας και αποβάλλοντας τα δηλητήρια που έχουν συσσωρευτεί εκεί.

Βοηθά  το κυκλοφορικό σύστημα, τον θυρεοειδή, το πάγκρεας, τον θύμο αδένα και αντιμάχεται τους όγκους.  Εξαγνίζει και καθαρίζει το δέρμα.
Συνιστάται να φορά κανείς κιτρίνη ή να έχει κοντά του όταν εκτίθεται σε χημικές ουσίες, σε χημειοθεραπεία ή σε τοξίνες.
Εξισορροπεί το Νευρικό Σύστημα.. Πολεμά την νευρικότητα, τις ημικρανίες, τις νευραλγίες, και τις περισσότερες ψυχοσωματικές ασθένειες.
Θεωρείται πέτρα που ενισχύει τη νοητική λειτουργία, που βοηθάει τον άνθρωπο να επιβληθεί και να ελέγξει τα συναισθήματα του, που διώχνει τις παράλογες φοβίες και τους εφιάλτες.  Βοηθά να αντιληφθούμε τη χαρά της ζωής

Έχει την ικανότητα να ηρεμεί και να απαλύνει κάθε κατάσταση διαταραχής και έλλειψη ηρεμίας.
Έχει μεγάλη θεραπευτική αξία απέναντι στην βαριά κατάθλιψη και στις τάσεις αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονίας.
Είναι καλό να τοποθετείται σε περιοχές του σώματος όπου έχουν προκύψει κόμποι, που δεν αφήνουν την ενέργεια να ρέει ανεμπόδιστα.
Η ενίσχυση του Κιτρίνη πραγματοποιείται άριστα με την έκθεση στον ήλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-categories/imipolutimoi-lithoi-kitrinis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου