Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΕΛΞΗ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ


Οι άνθρωποι σαν όντα βρισκόμαστε σε μια αέναη αναζήτηση ενός συντρόφου.
Ενός ανθρώπου που ταιριάζει απόλυτα με την δική μας μοναδικότητα. Αποζητάμε την ολοκλήρωση και την πληρότητα και αυτός ο στόχος είναι από τους δυσκολότερους μιας και μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις εκφράζονται όλοι οι πρωτογενείς μας φόβοι και ανάγκες.
Υπάρχουν πολλά αίτια τα οποία μπορεί να δυσκολεύουν την παρουσία ενός συντρόφου στη ζωή μας.
Ότι και αν συμβαίνει όμως, υπάρχουν διαδικασίες και σύμμαχοι που μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ώστε να έλξει στη ζωή του αυτό που επιθυμεί. Να έλξει τον σωστό σύντροφο. Να έλξει ευκαιρίες αλλάζοντας την  τύχη στα αισθηματικά του.
Οι λίθοι είναι ένα τέτοιο πολύτιμο εργαλείο. Έχουν μέσα τους κρυμμένες ιδιότητες, δυνάμεις και ενέργειες. Είναι συντονισμένοι με πλανήτες και άστρα. Έχουν ποιότητες που μπορούν να επαναπρογραμματίσουν τα τσάκρα και την αύρα μας.
Η σωστή τους χρήση μπορεί να αποπλύνει καρμικές οφειλές, μπορεί να φανερώσει λάθη, να φέρει ευκαιρίες και ν' αλλάξει πραγματικά την τύχη μας.
Αυτό που χρειάζεται είναι σωστή γνώση, σαφή εικόνα του στόχου και βαθιά εμπιστοσύνη.

Αν είστε σε μια τέτοια αναζήτηση, κουραστήκατε από τις λάθος επιλογές και πιστεύετε πως είστε έτοιμοι για μια ουσιαστική αλλαγή, τότε το πακέτο αυτό θα σας βοηθήσει απόλυτα. Θα φέρει στην επιφάνεια όλες αυτές τις δυναμικές που χρειάζονται ώστε να εκπέμψετε στο Σύμπαν την ανάγκη σας και να σας απαντήσει με τον πιο μαγικό τρόπο.
Το πακέτο αυτό  περιλαμβάνει:
5 λίθους με ξεχωριστό ρόλο του καθενός
Οδηγίες καθαρισμού λίθων

Κηροπήγιο


Κερί

Αναλυτικές οδηγίες ενεργοποίησης των λίθων και της διαδικασίας που θ΄ακολουθήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/ais8imatika/elxi-erwta-stin-zwh-mas-125


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΕΛΞΗ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου