Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Καλσίτης

 

Δίνει αισιοδοξία, θάρρος, αφθονία, θετική ενέργεια .Βοηθάει στην ηρεμία του νου και ενισχύει τη μνήμη.Ενισχύει την κοινωνικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη των  επιχειρήσεων.Βοηθάει την αυτογνωσία και ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
Μας προστατεύει από το άγχος, τις αρνητικές σκέψεις και τους αβάσιμους φόβους.'Εχει αντικαταθλιπτική δράση. Χαρίζει ενέργεια και μας βοηθάει να βγούμε από τον λήθαργο και την αδράνεια.
Απομακρύνει τη ζήλεια και την εχθρότητα, ενώ προστατεύει το σπίτι και την οικογένεια. προστατεύοντας μας  τις ψυχικές επιθέσεις.
Βοηθά τη ροή της ενέργειας και ξεμπλοκάρει τη συσσωρευμένη λιμνάζουσα ενέργεια.
Η τοποθέτηση ενός ασβεστίτη στον χώρο, τον καθαρίζει από τις αρνητικές ενέργειες. Βοηθάει στην χαλάρωση. Διευκολύνει τη συνειδητή μετάβαση κατά τη διαδικασία της ανάληψης. Ενισχύει τις θεραπείες Ρέικι και ρεφλεξιολογίας.
Καθαρίζει την αύρα και εξισορροπεί το Γιν-Γιανγκ.
Βοηθάει τα  αστρικά ταξίδια, τις αναδρομές, αντλεί πληροφορίες από τα Ακασικά Αρχεία αλλά και από άλλες διαστάσεις.
Τονώνει το σώμα μετά από περίοδο ασθένειας. Ενισχύει την καρδιά το νευρικό και το ουροποιητικό σύστημα  Ενδυναμώνει τα νεφρά. Καθαρίζει τα όργανα απέκκρισης και ανακουφίζει τα εντερικά προβλήματα . Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθάει την απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά, δυναμώνοντας το σκελετό και τις αρθρώσεις. Δρα αναλγητικά και επιβραδύνει τη διαδικασία του γήρατος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-kalsitis/kalsitis-akatergastos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου