Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Μετεωρίτης

Λόγω της εξωγήινης προέλευσής του, πιστεύεται τονώνει την επικοινωνία με άλλους κόσμους/διαστάσεις  και ενθαρρύνει την πνευματική ανάπτυξη μέσω της απορρόφησης και συγκράτησης ανώτερης γνώσης.
Βοηθά τη διεύρυνση της κοσμικής συνειδητότητας. Βοηθά να απελευθερωθούμε από ανεπιθύμητες εμπειρίες,να θυμόμαστε τα μαθήματα που πήραμε και να και επικεντρωνόμαστε σ' αυτά που οδηγούν στην πνευματική ανάπτυξη. Είναι γνωστό πως έχει χρησιμοποιηθεί από την παλαιολιθική εποχή ως φυλαχτό για την προστασία.

Ανοίγει τους δρόμους επικοινωνίας με άλλες διαστάσεις και είναι χρήσιμος για την τηλεπάθεια και την ενόραση. Ενδυναμώνει το βιομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα.
Τοποθετείται πάνω στα chakra για να ισορροπεί τη ροή της ενέργειας. Μπορεί να αναστρέψει ένα chakra που περιστρέφεται με ανορθόδοξο τρόπο. Θεωρείται φυλαχτό για τη γονιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Ισορροπεί τις αρσενικές και τις θηλυκές ενέργειες στην προσωπικότητα. Ορισμένοι τύποι τεκτίτη έχουν χρησιμοποιηθεί για ψυχικές χειρουργικές επεμβάσεις. Κατεβάζει τον πυρετό, βοηθά τα τριχοειδή αγγεία και το κυκλοφορικό. Προλαμβάνει τη μετάδοση ασθενειών.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-lithoi-tektitis/metewritis


Μετεωρίτης-Τεκτίτης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου