Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Χαλκηδόνιος Μπλε

Βοηθάει  στο να είναι κάποιος θαρραλεός και να αντιμετωπίζει με σθένος τους φόβους του. Τονώνει την αυτοπεποίθηση Ενισχύει την εμπιστοσύνη, διευκολύνει την έκφραση, το συναίσθημα και το λόγο. Δίνει διαύγεια, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διώχνει τη μελαγχολία και αυξάνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία
Πέτρα κατά των αρνητικών διαθέσεων, των ηττοπαθών τάσεων και των εφιαλτών, ξεκαθαρίζει τη σκέψη, ισορροπεί τις ενέργειες του σώματος, του νου και του πνεύματος. Προστατεύει από την αρνητική μαγεία και το κακό μάτι.
Είναι μια προστατευτική πέτρα για τους εμπόρους κυρίως αυτούς που μετακινούνται από τόπο σε τόπο, τους αυτοκινητιστές και γενικά όσους ταξιδεύουν.
Προστατεύει τα νεογέννητα. Φέρνει ισσοροπία μεταξύ σώματος, νου, συναισθημάτων και πνεύματος.
Ενισχύει την τηλεπάθεια και την  μαντεία.
Βοηθάει τα σπασμένα  κόκαλα να δέσουν, μειώνει ή σταματά την αιμορραγία καταπολεμά τις ασθένεις του αίματος και προστατεύει από τις μολύνσεις.Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζει από τον πυρετό. Ενισχύει την όραση και ανακουφίζει τους πόνους της χολολιθίασης.Θεραπεύει τις ασθένειες του λαιμού και τα προβλήματα  που έχουν σχέση με την εμμηνόπαυση. Βοηθάει στις θεραπείες της σπλήνας, στην αρτηριοσκλήρωση και στα προβλήματα του μυελού των οστών.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
http://www.crystalhouse.gr/shop-products/imipolutimoi-li8oi-mple-xalkidonios/mple-xalkidonios

Χαλκηδόνιος Μπλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου